Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون حمل‌ونقل و ترافيک شهرداري تهران از توقف نصب پارکومترها در تهران خبر داد و گفت: براي توسعه اين سيستم مجدداً مناقصه‌اي برگزار شده و قرار بود 15 هزار پارکومتر جديد در تهران نصب شود. بنده دستور دادم مناقصه باطل شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس، محسن پورسيد آقايي در نشست خبري در جمع خبرنگاران با بيان اينکه قرار است تمام امکانات شهرداري را به کار گيريم که مشکل ترافيک حل شود، گفت: اميدواريم در پايان 4 سال تهران ديگري را تحويل دهيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به آلودگي هوا و وضعيت سيستم حمل‌ونقل عمومي، گفت: تهران وضعيت خوبي در اين زمينه ندارد و نقطه اميد اين است که اراده واحدي در شهرداري و دولت براي رفع اين مشکل وجود دارد.
معاون حمل‌ونقل و ترافيک شهرداري تهران با اشاره به اينکه بسياري از شهرها وضعيتي به مراتب بدتر از تهران داشته‌اند، گفت: طي برنامه‌ريزي صورت گرفته و فرهنگ‌سازي‌هاي انجام شده آن شهرها نمونه شده‌اند.
به گفته معاون نجفي قطعاً تهران در 4 سال آينده نمونه نمي‌شود ولي وضعش بهتر خواهد شد.
وي با پررنگ شدن نقش IT در حوزه حمل‌ونقل عمومي، گفت: ما مسئول هدر رفت وقت مردم در ترافيک هستيم و بايد جوابگو باشيم.
* عذرخواهي من دردي را دوا نمي‌کند
پورسيدآقايي با بيان اينکه هر حادثه‌اي در شهر رخ دهد بايد پاسخگو باشيم، گفت: رنج مردم، رنج ما است حداقل روحيه من اين است. مسئول همه اتفاقاتي هستم که در شهر رخ مي‌دهد.
وي ادامه داد: يکي از دوستان مي‌گفت آيا در اين حوزه هم عذرخواهي مي‌کنيد، من گفتم وضعيت ترافيک تهران جوري است که هر روز بايد عذرخواهي کنم البته اين دردي را دوا نمي‌کند.
پورسيدآقايي با اشاره به مجموعه عملکرد دو هفته شهرداري در مهر ماه گفت: با همه فرصت کمي که داشتيم و مسئوليت معاونت دو هفته قبل به وي واگذار شد اما در مجموع رويکردها نتيجه خوبي حاصل شود.
معاون شهردار تهران به بحث شناور شدن ساعات کاري کارمندان در دو هفته اول مهر اشاره کرد و گفت: اين امر باعث کاهش ترافيک در صبح‌ها شد و حدوداً 21 درصد طول کيلومتر صف‌هاي ترافيکي کاهش پيدا کرد و در روز اول مهر 23 درصد کاهش ترافيک داشته‌ايم اما در مجموع دو هفته 21 درصد بوده البته اين موضوع را هم بگويم که بعدازظهرها ترافيک خيلي کاهش پيدا نکرد.
وي به راه‌اندازي خطوط ويژه مدارس اشاره کرد و گفت: اين طرح به صورت پايلوت در منطقه 4 و 8 اجرا شد و نتايج آن خوب بوده است و به طور متوسط روزانه 2500 دانش‌آموز با اين ميني‌بوس‌ها جابه‌جا مي‌شدند و 90 درصد رضايت داشتيم انشاءالله اين سرويس‌ها را در بقيه مسيرهاي مدارس تهران توسعه خواهيم داد.
به گفته پورسيدآقايي استقبال مردم از دو هفته اول مهر از مترو خوب بوده و 8 درصد رشد جابه‌جايي مسافر داشته‌ايم.
وي با تأکيد بر اين موضوع که در مترو اولويت کاري توسعه است، گفت: با اين فرض که توجه اصلي در مترو در توسعه استفاده مردم از مترو است نه فقط توسعه خطوط.
وي ادامه داد: در برخي خطوط کمبود ناوگان داريم و سرفاصله قطارها خوب نيست.
معاون شهردار تهران با بيان اينکه تقاضاي سفر در خط يک و 4 زياد است، گفت: سرفاصله قطارها 5 دقيقه است که بايد به 3 دقيقه برسد.
* عدم بهره‌برداري از پايانه خط 3 مترو
معاون حمل‌ونقل و ترافيک شهرداري تهران به خط 3 مترو اشاره کرد و گفت: بايد برنامه‌ريزي کنيم تا از ظرفيت کامل اين خط استفاده کنيم. پايانه اين خط هنوز راه‌اندازي نشده و بايد اين خط تکميل شود.
پورسيدآقايي تأکيد کرد: رويکرد ما سخت‌افزاري صرف نيست و نگاه به عدد و رقم نيست حتماً به توسعه استفاده از امکانات است.
وي در خصوص خط 7 مترو گفت: اين خط نواقصي دارد که بايد تکميل شود.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگاري در خصوص پويش از خودمان شروع کنيم، گفت: فرهنگ‌سازي در حمل‌ونقل خوب است و بهتر است فرهنگ را از خودمان شروع کنيم. من نامه‌اي به نجفي شهردار تهران نوشتم در خصوص شناور شدن ساعات کاري و روي آن ذکر کردم از خودمان شروع کنيم.
پورسيدآقايي در خصوص جزئيات نامه‌اي که به نجفي نوشته‌ام، گفت: در اين نامه ذکر کردم که ساعات کاري را شناور کنيد و از شهرداري شروع کنيم.
معاون شهردار تهران ادامه داد: بناي من اين نيست که به مديران قبلي انتقاد کنم آنچه بايد خودم انجام دهم اين است که مسأله فرهنگي در ترافيک نقش اساسي دارد.
وي تأکيد کرد: کار فرهنگي را جدي مي‌گيريم و اصرار بر کارهاي اجتماعي فرهنگي داريم.
* نمي‌گويم پل صدر کار خوبي نيست
پورسيدآقايي در بخش ديگر سخنانش در خصوص اولويت‌بندي پروژه‌ها، گفت: اولويت‌بندي همه پروژه‌هاي عمراني توسط معاونت حمل‌ونقل صورت مي‌گيرد. معاونت عمراني ليست پروژه‌ها را ارسال کرده و ما اولويت‌بندي مي‌کنيم.
معاون شهردار تهران در خصوص پل صدر گفت: نمي‌گويم پل صدر کار خوبي نيست اما هزينه پل صدر را مي‌توانستيم در مترو هزينه کنيم.
* نصب پارکومتر متوقف مي‌شود
معاون حمل‌ونقل و ترافيک شهرداري تهران از توقف نصب پارکومترها در تهران خبر داد و گفت: براي توسعه اين سيستم مجدداً مناقصه‌اي برگزار شده و قرار بود 15 هزار پارکومتر جديد در تهران نصب شود. بنده دستور دادم مناقصه باطل شود و به سمتي برويم که از اپليکشن‌ استفاده کنيم و به جاي نصب پارکومتر به صورت نرم‌افزاري روي اپليکيشن اقدامات صورت گيرد.
وي در خصوص اقدامات معاونت حمل‌ونقل ترافيک در يک سال آينده، گفت: اولويت جدي ما اين است که منابع تأمين مالي را فعال کنيم و کسري ناوگان حمل‌ونقل عمومي در تهران مرتفع شود.
پورسيدآقايي با بيان اينکه 2 هزار واگن مترو کم داريم، گفت: همچنين 3 هزار دستگاه اتوبوس فرسوده داريم و بايد ناوگان تاکسي‌راني‌مان هم نوسازي شود.
به گفته وي، از روش‌هاي تأمين مالي، فاينانس و صندوق توسعه ملي را بايد فعال کنيم.
معاون حمل‌ونقل و ترافيک شهرداري تهران با تأکيد بر اين موضوع که مشکل تهران قابل حل است، گفت: اما شهرداري به تنهايي نمي‌تواند و بايد دولت، صدا و سيما و پليس همکاري کند که البته در حال حاضر فضاي همکاري خوبي فراهم است.
پورسيد آقايي قول داد که قطعاً وضع در آينده از امروز بهتر خواهد شد.
* تعيين تکليف خط 7 مترو تا دو هفته آينده/ نيامده‌ايم سر کار که بگوييم کار قبلي‌ها اشتباه است
وي در خصوص ايمني در خط 7 مترو و متوقف شدن بهره‌برداري در اين خط، گفت: برخي دوستان شورا معتقدند ايمني در خط 7 رعايت نشده است البته گزارش‌هايي هم نوشته‌ام، هيأت کارشناسي تشکيل داده‌ايم و قرار است تا دو هفته آينده گزارشي در اين زمينه ارائه کنند. بعد از آن بازديد مي‌کنيم و تصميم‌گيري در خصوص اين خط صورت مي‌گيرد. عجله‌اي هم نداريم. نيامده‌ايم سر کار که بگوييم کار قبلي‌ها اشتباه است و در کار را تخته کنيم.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگاري در خصوص تعطيلي راديو صداي شهر گفت: فکر نمي‌کنم تعطيل شده چون از من دعوت کرده‌اند و من هم رفتم اصلاً تلقي من اين نبود که تعطيل شده است.
* نبايد خلاف حرکت آب شنا کنيم/ تاکسي‌هاي خودمان را هم بايد اينترنتي کنيم
وي در خصوص تاکسي‌هاي اينترنتي، گفت: اين تکنولوژي در تمام دنياست و نبايد خلاف جهت آب شنا کنيم. حسن تاکسي‌هاي اينترنتي اين است که هر کجا برود دوباره مسافرگيري مي‌کنند و برمي‌گردند و همين امر تردد خالي را کاهش مي‌دهد. ما بايد تاکسي‌هاي خودمان را هم مجهز کنيم.
پورسيدآقايي با بيان اينکه 20 شبکه اينترنتي فعال مسافربري داريم، گفت: هيچ کس هيچ کنترلي نمي‌کند و از کسي هم مجوز نگرفته‌اند.
معاون حمل‌ونقل و ترافيک شهرداري تهران ادامه داد: در وزارت کشور آيين‌نامه مدون در اين زمينه در حال تدوين است و ما هم آيين‌نامه‌اي تهيه کرده‌ايم و از شرکت‌هاي اينترنتي بزرگ هم خواسته‌ايم پيشنهادات خود را بدهند تا يک آيين‌نامه درست مدون شود.
وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينکه 2200 دستگاه تاکسي جديد از ابتداي سال تاکنون خريداري شده است، گفت: هنوز حدود 6 هزار تاکسي در تهران بايد نوسازي شود.
پورسيدآقايي در خصوص توسعه مترو در شهرک‌هاي اقماري، گفت: توسعه مترو در شهرک‌هاي اقماري نبايد بر عهده شهرداري باشد پولي که از مردم تهران مي‌گيريم بايد خرج مردم شود. البته طرح مشترکي با وزارت راه داريم و وزارت راه آمادگي دارد قبول مسئوليت کند و شهرداري در اين زمينه کمک مي‌کند.
وي تأکيد کرد که شهرداري کمک مي‌کند متولي نيست و اعلام کرد ما متولي همه عالم نيستيم.
معاون حمل‌ونقل و ترافيک شهرداري تهران در خصوص طلب شهرداري از دولت، گفت: طلب شهرداري از دولت برمي‌گردد به رويکرد ما که حسابداري باشد يا رويکرد گفتاري. يک پولي در سال‌هاي گذشته در بودجه مصوب مي‌شد و دولت بايد تا پايان همان سال پرداخت مي‌کرد. اگر دولت نتواند آن پول را تا پايان سال بدهد جز در مباحث مالي جزو بدهي محسوب نمي‌شود چرا که بودجه دولت ساليانه است و مي‌گويند سال تمام شده و عدم تخصيص اعتبار به دليل نبود منابع بوده است. نمي‌توان تخصيص‌هاي نداده را جمع کرد و بگوييم طلبکاريم. دولت مصوب کرده بود که پول را بدهد ولي تأمين درآمد نداشته و البته هيچ دستگاه اداري نمي‌تواند اين گونه طلب مالي کند.
پورسيدآقايي به جلسه‌اي که شب گذشته با نوبخت داشتند اشاره کرد و گفت: در اين جلسه دستور دادم تمام پول امسال شهرداري پرداخت شود.
وي همچنين در خصوص ورود واگن‌هاي جديد به مترو، گفت: مناقصه‌اي 672 واگن برگزار شده و به دنبال خريد هستيم البته دو سال طول مي‌کشد تا اين واگن‌ها وارد شود اما دولت براي هزار واگن تهران رديف گذاشته است.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود

رئیس قوه قضائیه در بازدید از انبار اموال تملیکی هرمزگان به وزیر دادگستری دستور داد تا آن دسته از پرونده‌های اموال تملیکی که در تعزیرات مورد رسیدگی قرار می‌گیرند را با سرعت و دقت بیشتری تعیین تکلیف کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس،ب ازدید از یکی از انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان، بخش پایانی حضور میدانی رئیس قوه قضاییه در مجتمع بندری شهید رجایی بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان این بازدید، از وضعیت ساماندهی کالاها و اقلام در انبارهای تملیکی استان هرمزگان اعلام رضایت و بر استمرار این روند تاکید کرد.

وی گفت: تصویر امروز انبارهای اموال تملیکی حقیقتا با گذشته قابل مقایسه نیست و با تلاش صورت گرفته امروز وضعیت خیلی خوب است گزارش‌هایی هم که به بنده رسیده است نشان می‌دهد در دیگر انبارها نیز وضعیت خوب است و مشکلات گذشته تا حد بسیاری حل شده است.

رئیس قوه قضاییه در این بازدید به وزیر دادگستری دستور داد تا آن دسته از پرونده‌های اموال تملیکی که در تعزیرات مورد رسیدگی قرار می‌گیرند را با سرعت و دقت بیشتری تعیین تکلیف کنند.

اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در این بخش از بازدید رئیس قوه قضائیه گفت: میانگین اظهارنامه کالاهای متروکه واصل شده به سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان در هر سال، در دو سال گذشته به بیش از 3 هزار فقره رسیده است و این در حالی است که این میزان در حد فاصل سال‌های 1390 تا 1400، تنها 430 فقره بوده است.

وی افزود: در حالیکه از ابتدای سال 1390 تا سال 1400، در مجموع چهار هزار و 730 فقره اظهارنامه کالاهای متروکه به سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان ارجاع شده بود، این میزان طی سال‌های 1401 ‌و 1402، به بیش از شش هزار فقره رسید که از این تعداد بالغ بر چهار هزار و 212 فقره تعیین تکلیف شدند.

اجتهادی همچنین با اشاره به دستور دو سال پیش رئیس دستگاه قضا مبنی بر تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر محموله 4 هزار تنی گچ‌های فاسد در یکی از انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان، از انجام این مهم و خروج محموله مذکور از بندر شهید رجایی خبر داد.

«فتحی» مدیر کل اموال تملیکی استان هرمزگان نیز در جریان این بازدید ضمن قدردانی از اقدامات گسترده مجموعه قضایی استان هرمزگان در راستای ساماندهی وضعیت اموال تملیکی، گفت: رئیس کل و معاونان دادگستری استان هرمزگان برای سامان دادن به وضعیت اموال تملیکی، علاوه بر انجام مسئولیت‌های خود، وَرای حیطه‌ی وظایف و تکالیف‌شان نیز اقدامات مؤثر و قابل توجهی را انجام داده‌اند؛ این اقدامات و‌ پیگیری‌های مُجدانه، به مدیران اموال تملیکی نیز در اجرای وظایف و تکالیف‌شان، شجاعت و انگیزه داد.

وی همچنین از تعیین تکلیف و امحاء فنی 90 درصد از ماینرهای موجود در انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان خبر داد و در ادامه گفت: نخستین انبارگردانی بندر شهید رجایی در سال گذشته صورت گرفت و ما امروز می‌توانیم با صراحت اعلام کنیم که چه کالاهایی و به چه تعداد در این بندر وجود دارند. شایان ذکر است، پس از ورود مجدانه و پیگیرانه قوه قضاییه به موضوع ساماندهی انبارهای بنادر، گمرکات و اموال تملیکی و مساعدت سایر قوا و دستگاه‌ها، انقلابی در این مقوله صورت گرفته تا جایی که استان‌های سراسر کشور به صورت گسترده نسبت به تعیین تکلیف کالا‌های موجود در این انبارها، اقدامات مقتضی را صورت دادند و از این طریق ضمن حفظ حقوق دولتی و عمومی، مبالغ زیاد و معتنابهی به بیت‌المال و خزانه کشور مسترد شده است.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • واکنش وزیر کشور درباره مفاد قرارداد شهرداری تهران با شرکت‌های چینی
  • آغاز احداث مترو رباط کریم در امتداد خط یک مترو
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • آغاز احداث مترو رباط کریم
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • هفته آینده تکلیف رالف رانگنیک و بایرن مونیخ مشخص خواهد شد